Stichting

De aangepaste vakantiewoning De Leeuw-Inn is in het bezit van Stichting Vakantiewoning voor Gehandicapten. Deze stichting is onderdeel van de Lions Club Goeree-Overflakkee. 

De stichting verhuurt deze woning zonder commerciële doeleinden. Zo zorgt de stichting al meer dan 25 jaar voor een onbezorgde en betaalbare vakantie voor zowel mindervaliden als hun familie en begeleiders. De woning is uniek en staat op het populaire vakantiepark Noordzeepark.

Met dank aan de inspanningen van de Lions en met behulp van sponsoring en giften, wordt de mogelijkheid geboden om een veilige en plezierige omgeving te creëren voor zij die daar recht op hebben.

Sponsoring & giften

Ook u kunt de stichting steunen met een bijdrage. Wat wij doen met uw bijdrage? Wij zorgen dat de woning goed wordt onderhouden. Iets waar extra aandacht voor moet zijn in een aangepaste vakantiewoning. Daarnaast kunnen wij, met dank aan uw bijdrage, veel mindervaliden blij maken met een betaalbare vakantie.

Als bedrijf of particulier kunt u de stichting ook sponsoren! Zo kunt u de Leeuw-Inn beschikbaar stellen voor herstellende werknemers, familieleden, een gehandicapte kennis of iemand anders die het verdient!

Stichting Vakantiewoning voor Gehandicapten is onderdeel van de Lions Club Goeree-Overflakkee
Statutair gevestigd in Middelharnis
KvK 41118456
NL16 RABO 0314 1045 85