Omgeving

Met haar uitgestrekte grijs blauwe wateren, eindeloos lange stranden en oorverdovende stiltes, is Ouddorp het perfecte antwoord op een weekje onbezorgd ontspannen. Ouddorp is een moderne badplaats met tal van voorzieningen.

Noordzeepark

Op het park zijn tal van voorzieningen, zoals een supermarkt, een restaurant en snackbar. Ook kunt u fietsen en bolderkarren huren.

Natuur 

De natuur van Ouddorp en omgeving is prachtig. Vanaf het vakantiepark bent u met enkele minuten op het 20 kilometer lange Noordzeestrand. De vuurtoren ‘Westhoofd’ werd gebouwd in 1947 en wordt door Ouddorpers vol trots gezien als het symbool voor de badplaats. Vanaf verschillende plekken op de Brouwersdam is het mogelijk om zeehondjes te spotten. Dus houdy uw camera op armlengte afstand!

Stad & historie

Het Zuid-Hollandse Ouddorp is gelegen tussen Rotterdam en het Zeeuwse Middelburg. Zo zit u binnen mum van tijd in één van de diverse steden die deze kuststreek rijk is. Het naastgelegen Goedereede is een echt must see met haar historische hart. Laat het Zeeuwse Veere, Goes en Zierikzee ook zeker niet links liggen!

Culinair

Met de Stellendamse visafslag op tien minuten rijden, bent u altijd gegarandeerd van verse vis. Bent u liefhebber van de zilte zee? En krijgt u niet genoeg van Zeeuwse streekproducten, zoals mosselen, oesters en zeekraal? Dan zit u gebakken in Ouddorp. In het centrum vindt u diverse horecagelegenheden die deze lekkernijen aanbieden. Maar ook de Ouddorpse bolus mag u echt niet missen!